Overige diensten

AKSP – Duurzaam in Bedrijf.

Duurzaam ondernemen ZutphenUw partner voor de juiste balans tussen bedrijfsprocessen, milieu en financiële middelen.
Duurzaam ondernemen is een must voor het bedrijfsleven. Bijna iedere onderneming zal deze stelling onderschrijven en is van mening dat een onderneming de plicht heeft om goed na te denken over de impact op het milieu en de samenleving.

Iedere ondernemer ziet voor zijn organisatie de voordelen van duurzaam ondernemen; lagere kosten, vergroten marktaandeel, imago, een gezond werkklimaat en een beter milieu. Maar hoe brengt u dit in de praktijk binnen uw organisatie?

Duurzaam in Bedrijf kan u helpen bij het in kaart brengen van de juiste maatregelen.

Afhankelijk van de omvang van uw organisatie, helpen wij u bij het opstellen en uitvoeren van:

• EED Energie-Audit
• EPA-U Energie Prestatie Advies
• Energielabel
• EPK Energie Prestatie Keuring

En adviseren en begeleiden wij u bij:

• Energie Investering Aftrek (EIA) aanvragen
• Subsidie aanvragen

Meer info: www.duurzaaminbedrijf.nl

Ondernemerscentrum Zutphen – Het werkend netwerk.

Ondernemerscentrum ZutphenOndernemerscentrum Zutphen. René Schuurman van AKSP is mede-initiator van het Ondernemerscentrum Zutphen om samenwerken en netwerken makkelijk en toegankelijk te maken.

Wat biedt Het Ondernemerscentrum Zutphen?
Het Ondernemerscentrum Zutphen is gevestigd bij FleXunits aan de Zonnehorst 5 in Zutphen. Hier is ruim 1.200 m2 ruimte voor bedrijvigheid! U kunt een ruimte inrichten als kantoor, showroom, fotostudio, atelier, opslagruimte of een combinatie hiervan. Vertel ons over uw onderneming en we vinden samen een passende oplossing!

Flexwerken is mogelijk
Er zijn ook werkplekken met onbeperkt WiFi, koffie en thee. Er is dus genoeg ruimte om te flexwerken. Ook is er een gezellige ontmoetingsruimte en zijn er spreekkamers en vergaderruimtes. Zo is er altijd ruimte beschikbaar voor elke ondernemer.

Vooruitkomen door samenwerken
Bij het Ondernemerscentrum Zutphen heeft u letterlijk en figuurlijk de ruimte om uw creativiteit en ondernemerschap de vrije loop te laten. En door samen te werken helpen we elkaar vooruit!

De voordelen op een rijtje
Het Ondernemerscentrum Zutphen heeft naast de voordelen van ontmoeten, werken en vergaderen, verschillende faciliteiten. Zo zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen, is er een personen- en een goederenlift en is het pand makkelijk toegankelijk voor mensen in een rolstoel. U kunt overdekt laden en lossen, heeft een eigen brievenbus en kunt gebruik maken van de postservice.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Kijk dan op ondernemerscentrumzutphen.nl

Beheer onroerend goed.

Boekhouder ZutphenAKSP heeft jarenlange ervaring in het beheer van bedrijfsmatig onroerend goed voor beleggers. Daarbij gaat het om kantoren, bedrijfspanden en winkels. Naast het dagelijks beheer van het onroerend goed, zijn wij intermediair tussen de eigenaar en de huurder.

Verhuurproces
Wij maken een analyse van de object- en marktsituatie. Op basis daarvan adviseren wij u over het te voeren huurbeleid en over de verhuurmarketing. Wij voeren de onderhandelingen met (kandidaat) huurders bij het aangaan of verlengen van de huurovereenkomst en stellen de huurovereenkomst op. Ook verzorgen wij de jaarlijkse aanpassing van de huurprijs, de facturatie en de huurincasso.

Onderhoud
De coördinatie, de begeleiding en het toezicht op de uitvoering van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en onderhoudscontracten kunnen wij voor u verzorgen. Ook het behandelen van wensen en klachten van huurders kunt u door ons uit laten voeren.

AKSP:

  • Intermediair functie tussen eigenaar en huurder
  • Verhuur services, facturatie, huurincasso, huurovereenkomsten
  • Financieel en administratief beheer