Ondernemerscentrum Zutphen – Het werkend netwerk

Ondernemerscentrum Zutphen. René Schuurman van AKSP is mede-initiator van het Ondernemerscentrum Zutphen om samenwerken en netwerken makkelijk en toegankelijk te maken.

Wat biedt Het Ondernemerscentrum Zutphen?

Ondernemerscentrum ZutphenHet Ondernemerscentrum Zutphen is gevestigd aan de Zonnehorst 5 in Zutphen. Hier is ruim 1.200 m2 ruimte voor bedrijvigheid! U kunt een ruimte inrichten als kantoor, showroom, fotostudio, atelier, opslagruimte of een combinatie hiervan. Vertel ons over uw onderneming en we vinden samen een passende oplossing!

Flexwerken is mogelijk

Er zijn ook werkplekken met onbeperkt WiFi, koffie en thee. Er is dus genoeg ruimte om te flexwerken. Ook is er een gezellige ontmoetingsruimte en zijn er spreekkamers en vergaderruimtes. Zo is er altijd ruimte beschikbaar voor elke ondernemer.

Vooruitkomen door samenwerken

Bij het Ondernemerscentrum Zutphen heeft u letterlijk en figuurlijk de ruimte om uw creativiteit en ondernemerschap de vrije loop te laten. En door samen te werken helpen we elkaar vooruit!

De voordelen op een rijtje

Het Ondernemerscentrum Zutphen heeft naast de voordelen van ontmoeten, werken en vergaderen, verschillende faciliteiten. Zo zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen, is er een personen- en een goederenlift en is het pand makkelijk toegankelijk voor mensen in een rolstoel. U kunt overdekt laden en lossen, heeft een eigen brievenbus en kunt gebruik maken van de postservice.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan op ondernemerscentrumzutphen.nl