Diensten

In-company diensten

In-company diensten accountancy ZutphenWij leveren verschillende in-company diensten. Wij kunnen op vaste dagdelen uw administratie op uw bedrijfslocatie voeren. Zo kunnen we ook fungeren als het administratieve aanspreekpunt voor u en uw medewerkers.

Tijdelijke ondersteuning
Beschikt u tijdelijk over te weinig capaciteit op uw administratieve of financiële afdeling? Heeft u achterstanden welke op korte termijn weggewerkt dienen te worden? Of heeft u bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij het implementeren van een nieuw administratief softwarepakket? Wij kunnen u ook tijdelijke in-company ondersteuning bieden door detachering op projectbasis.

AKSP:

 • In-company inrichten, opzetten, verwerken en controleren van financiële administraties
 • Herinrichten van financiële- en projectadministraties / automatisering
 • Tijdelijke vervanging bij afwezigheid administratief personeel
 • Debiteuren beheer

Financiële coaching

Financiële begeleiding ZutphenBij het financieel scherp sturen van uw onderneming is het goed om een adviseur in te schakelen die u hierin ondersteunt. Een adviseur die u doeltreffend adviseert bij de te ondernemen of te vermijden acties.

Rapportages
Het tijdig signaleren en anticiperen op mogelijke knelpunten geeft rust. Daarom begeleidt AKSP ondernemers als het gaat om financiële rapportages. Periodiek maken wij samen met u rapportages op het niveau van resultaat, balans en liquiditeit. U krijgt zicht op de afgelopen periode ten opzichte van de begroting en u krijgt een helder beeld van hoe de komende periodes gaan verlopen.

Ondersteuning in bijzondere situaties
AKSP is ook gewend om in bijzondere situaties te handelen. Bijvoorbeeld in crisissituaties, tijdens onderhandelingen met crediteuren, de Belastingdienst en banken. Als het nodig is werken wij samen met ervaren professionals voor financieel management in complexe situaties.

AKSP:

 • Rapportages en analyses, waaronder budget- en liquiditeitsprognoses
 • Financieel management
 • Aanmoedigen positief financieel gedrag

Privé financiën

Heeft u niet voldoende kennis of weinig inzicht in uw financiële zaken? Heeft u administratieve hulp nodig wanneer bijvoorbeeld uw partner of een van uw familieleden is weggevallen? Of wilt u uw tijd liever besteden aan leukere dingen? Wij kunnen u ondersteunen bij alle denkbare administratieve zaken!

Wij helpen graag!
Of het nu gaat om uw aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen van toeslagen, de correspondentie met de Belastingdienst, budgetbeheer of hulp bij uw contact met bijvoorbeeld uw energieleverancier; wij helpen u graag!
Wij zorgen voor een compleet overzicht van uw administratieve zaken, waarbij u ook kunt denken aan uw verzekeringspolissen, hypotheekstukken, contracten en abonnementen. Wij brengen alles overzichtelijk in kaart, adviseren en coördineren.

Wij komen naar u toe
Wij komen graag, op een voor u meest geschikt moment, bij u langs. Ook buiten ‘kantooruren’.

AKSP:

 • Administratieve thuishulp
 • Advies
 • Budgetbeheer
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Aanvragen toeslagen